Академията за филмово изкуство на САЩ, която раздава Оскарите, заяви в

...
Академията за филмово изкуство на САЩ, която раздава Оскарите, заяви в
Коментари Харесай

Филмовата академия на САЩ осъди действията на Уил Смит, ще разгледа случая

Академията за филмово изкуство на Съединени американски щати, която раздава Оскарите, съобщи в изказване в понеделник, че осъжда шамара на Уил Смит против водещия Крис Рок на церемонията в неделя вечерта и е почнала публично разглеждане на случая.

„ Академията осъжда дейностите на господин Смит на снощното шоу. Официално започнахме обзор към случая и ще проучим по-нататъшни дейности и последствия в сходство с нашия правилник, стандарти за държание и законите на Калифорния “, се споделя в изказване.

Академията също по този начин включи своя Кодекс на стандартите, който беше последно обновен през 2017 година вследствие на придвижването #MeToo, което лимитира „ физическия контакт, който е нежелателен “ и изисква членовете да се отнасят с почитание към другите, съобщи Нова телевизия.

„ Членовете на Академията би трябвало да демонстрират уместно професионално държание при взаимоотношението си с всички хора, които срещат по отношение на професионалните си функции, в това число сътрудници, продуцентски личен състав и други във филмовата общественост “, гласи кодът.

Той също по този начин отбелязва, че всеки, който наруши тези дейности, може да бъде подложен на прекъсване или изключване на участието си.

Звездата от „ Крал Ричард “ нахлу на сцената, откакто Рок се пошегува с плешивостта на жена му Джейда Пинкет Смит, която е болна от плешивост. Той сподели, че тя би трябвало да играе в продължението на " Редник Джейн ” поради плешивата си глава.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР